Terug naar de basis: een trainingsplan voor beginners voor vrouwen

Trainingsplan voor beginners voor vrouwen
Het maken van het juiste trainingsplan voor vrouwen is niet zo eenvoudig als het kopiƫren van wat je de Gym Bros ziet doen en hopen op het beste. Er zijn grote inherente verschillen als het gaat om het vergelijken van hoe vrouwen moeten trainen en hoe mannen moeten trainen.

Soort training voor vrouwen
Maar voordat we onderzoeken waarom een trainingsplan voor vrouwen er anders uit zou moeten zien, moeten we eerst weten wat voor soort training vrouwen zouden moeten doen.

Gewicht ervoor
Zowel mannen als vrouwen zouden het overgrote deel van hun inspanningen moeten besteden aan weerstandstraining. Cardio-, yoga- en groepslessen kunnen een rol spelen in het grote geheel van uw fitness-levensstijl, maar de grootste veranderingen in uw lichaamssamenstelling komen van krachttraining.

Dit lijkt misschien contraproductief voor het bereiken van een “gestemde” of “bochtige” lichaamsbouw die de meeste vrouwen wensen. Maar veel vrouwen realiseren zich niet dat wanneer ze dit zeggen, ze eigenlijk al pleiten voor krachttraining.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *